Még egy főzési technika, ami rákot okozhat Forrás: index.hu 2015. 11. 09. 09:07 Kategória: Életmód Mérgező anyagok szabadulnak fel, ha túl hosszan sütünk napraforgóolajban, a vaj és a zsír is jobb. Tovább olvasom » hirdetés Kapcsolódó cikkek Bencsik Tamarára alig lehet ráismerni Khloé Kardashian fejkendőt viselt, nem kellett volna 12 éve futok, de ezt az 5 futós mániát még mindig nem értem Egy tampon miatt vesztette el a lábát a modell, most perel Elképzelni sem tudja, mit csinál egy paradicsommal Aleska Diamond Mégsem láthatja Majkát az Operett színházban Amanda Cerny nyerte a dekoltázsháborút az MTV EMA-n Már létező gyógyszerrel megelőzhető az öröklött mellrák Utazás a májam körül száraz novemberben Hogy lett a gettóból az ingatlanfejlesztők paradicsoma? - Megismétli a Corvinnegyed sikerét Magdolnanegyed? Talán nem is ez a cél